Plaats nu GRATIS jouw OPROEP!

Buurvrouwen.nl

Plaats jouw oproep
Plaats oproep Members login

Oproep van Kenjemij1982

Relatie: Vertel ik later
Vervoer: Vertel ik later

Haar oproep: Ben jij de man die ik zoek en die me leuk vind en zeker ook hele mooie plannen voor ogen heeft. Ik kan het wel waarderen moet ik zeggen. Het is geweldig om zo fijn te kunnen genieten van elkaar. En met elkaar.

Gevonden oproepjes
Weergave
  Overzicht
  Lijst
Geen resultaten

Recente oproepjes

Plaats jouw oproep

logo

Oproepjes nu online - selecteer een oproep en reageer gratis!

logo

Oproep van de dag

25 April 2018

Braidy

Oproep van Braidy
Geplaatst op 25-06-14 - 09:40

Leeftijd: 44 jaar
Woonplaats:

Haar oproep: Een leuke vent, ongeacht leeftijd of afkomst, gezellig en actief. Romantisch en lief. Ik kan hier nog wel veel meer neerzetten maar ik denk dat het belangrijk is dat wij het gewoon goed kunnen samen vinden. Als jij een rustig type bent spreekt mij dat zeker aan.

logo

Oproepjes in de buurt

Oproepjes in: Nederland & België

map Friesland Friesland Friesland Friesland Noord-Holland Noord-Holland Flevoland Flevoland Groningen Groningen Groningen Zuid-Holland Zuid-Holland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Zeeland Utrecht Limburg Noord-Brabant Drenthe Gelderland Overijssel Het Brussels Hoofdst West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Henegouwen Vlaams-Brabant Waals-Brabant Namen Luxemburg Luik Limburg_be Antwerpen
logo

Online profielen

# online profielen

Over Buurvrouwen.nl | Algemene voorwaarden | Privacy statement | Helpdesk | Prijs | FAQ Voorwaarden | FAQ | Helpdesk

The Right Link B.V.

De minimale leeftijd voor deelname aan deze 1:1 chatdienst is 18 jaar. Voor personen beneden de minimale leeftijd wordt toegang tot deze dienst geweigerd. De profielen op deze chatdienst zijn deels fictief, fysieke afspraken met deze fictieve profielen zijn niet mogelijk.Eenmalige dienst a € 0,66 tot maximaal € 1,50 per credit. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter.

© 2010 - 2018 Alle rechten voorbehouden.